Hart voor goede huisartsenzorg in Midden-Kennemerland

Goede huisartsenzorg in Midden-Kennemerland

Huisartsenvereniging Midden-Kennemerland (HVMK) bevordert goede huisartsenzorg in de regio. Wij ondersteunen bij het slim en efficiënt inrichten van de huisartsenzorg in Midden-Kennemerland, onder andere door de belangen van huisartsen te behartigen, het bijdragen aan zorgverbetering door het ontwikkelen van projecten en zorg buiten kantoortijden goed te organiseren. Dit bereiken we met een klein maar krachtig bestuur en professionele kernondersteuning van betrokken huisartsen uit de regio. Wij voorstaan een nuchtere en directe aanpak, waarbij persoonlijk contact hoog in het vaandel staat. We dragen bij aan de gezondheid van alle inwoners van Midden-Kennemerland. Samen gaan we voor goede huisartsenzorg in Midden-Kennemerland!
Black jack ist ein Kartenspiel, in dem die Spieler nicht gegen blackjack um geld spielen. Jeder Spieler spielt nur gegen den dealer, auch dealer genannt. Bevor Sie die Karten erhalten, machen die Spieler Ihre Wetten. Dann erhält jeder Spieler und Geber zwei Karten. Es ist sehr wichtig zu wissen, dass jede Karte im deck von 21 einen numerischen Wert hat, und das Ziel des Spiels ist es, eine Summe von 21 (nie mehr als 21) mit Ihren Karten zu machen. Das heißt, das Spiel basiert auf dem Wert der Karte und, in Summe, durch den Vergleich der Karten des Spielers mit den Karten des Gebers, auch wenn es andere Spieler gibt, und es gibt keine anderen Spieler am Tisch.
Op deze website vinden zowel huisartsen als patiënten en zorgpartners uit de regio informatie over de huisartsenzorg in Midden-Kennemerland.

Belangenbehartiging

Wij behartigen belangen van alle huisartsen in Midden-Kennemerland

Zorgverbetering

Wij dragen bij aan zorgverbetering door het ontwikkelen van projecten

Zorg buiten kantooruren

Wij streven ernaar zorg buiten kantooruren zo goed mogelijk te organiseren

Vind hier uw huisarts!

Benieuwd naar de evenementen in de regio? Vind hier het actuele overzicht.

Thuisarts.nl geeft betrouwbare en onafhankelijke informatie van de huisarts over gezondheid en ziekte. De website is bedoeld voor mensen die informatie zoeken over gezondheid, ziekten en mogelijke behandeladviezen. De huisarts kan naar deze website verwijzen om de patiënt inzicht te geven in het ziektebeeld en mogelijke behandelmethoden. Ook helpt de site patiënten voorbereiden op gesprekken met de huisarts.

Heeft u vragen?

Voor vragen over de HV-MK en huisartsenzorg in de regio Midden-Kennemerland neemt u contact op via onderstaand formulier.