7 nov nascholing spoedgeneeskunde

Wanneer

07 november 2019    
5:30 pm

Waar

Rode Kruis Ziekenhuis
Vondellaan 13, Beverwijk, Noord-Holland, 1942 LE
Kaart wordt geladen...

Vanuit de huisartsenpost bieden we de aangesloten huisartsen elk jaar specifieke scholing en training voor de werkzaamheden op de HAP, om het jaar betreft dit een training acute geneeskunde, met als onderdeel het herhalen van de reanimatie.
Hierbij nodigen wij u namens de SHMK uit voor een training medicatie toedienen in spoedsituatie op donderdag 7 november a.s.

Inhoud Training
De training zal plenair beginnen. In juni komt er een nieuwe richtlijn uit over spoedmedicatie en zuurstof (van de NHG). Ineke Kagenaar praat u bij.
Na het plenaire deel wordt de groep verdeeld in kleinere groepen. Allen volgen in wisselende volgorde een LOTUS parcours en een AED/BLS training.
Bij het LOTUS parcours wordt een scenario geoefend gericht op medicatie toedienen in spoedsituatie.
Bij de BLS/AED wordt aandacht besteed aan het aanleren van de basisreanimatie. De cursist krijgt ruimschoots de gelegenheid de BLS te oefenen en te oefenen met de Automatische Externe Defibrillator (AED). Trainer: Mark Schelvis

Programma
17:30- 18:00 uur: ontvangst met luxe broodjes
18:00- 19:00 uur: plenair: nieuwe richtlijn spoedmedicatie en zuurstof
19:00- 21:00 uur: afwisselend Lotus parcours en AED/BLS
21:00- 21:15 uur: plenaire sluiting

Locatie RKZ Beverwijk. (prof de Groot zaal I en II, MF3 (kelder) en serre restaurant) De opening zal zijn in de Prof. De Grootzaal 1

Accreditering huisartsen: 3 uur in uw GAIA dossier

Inschrijfkosten: Aan deze training zijn voor u geen kosten verbonden. De Huisartsenpost Beverwijk biedt u deze training aan.

Inschrijving: Vóór 15 oktober per mail bij Agnes Zuurendonk, via a.zuurendonk@huisartsenpostbeverwijk.nl