AFGELAST Netwerkbijeenkomst Alliantie IJmond

05 juni 2019

AFGELAST Netwerkbijeenkomst Alliantie IJmond

Kapel, Heliomare,
Relweg 51, Wijk aan Zee

5 juni 2019
13.30 – 17.00 uur

Locatie: Kapel,
Heliomare, Relweg 51, Wijk aan Zee


Werken aan Positieve Gezondheid in regio IJmond.
Hoe in te voeren in de praktijk?

·         Wat gebeurt er al in de regio in de geest van Positieve gezondheid? En wat -nog- niet? Wat maakt werken volgens Positieve gezondheid lastig? En wat is er nodig om het in te voeren?

·         Wat kunnen we leren van positieve praktijkervaring elders in het land? Wat zijn slaagfactoren voor kansrijke invoering van het werken volgens Positieve Gezondheid? Wat zijn tips en adviezen voor vervolgaanpak in de regio IJmond?

·         Met bijdrage van Marja van Vliet, Hoofd Onderzoek van het Institute for Positive Health.

·         Werksessies voor verdere inspiratie in regio IJmond: hoe, tools, voorwaarden, aanpak.

 
Van ambitie naar aanpak!
Alliantie IJmond is een netwerksamenwerking van de zes grote zorgaanbieders in regio IJmond die samenwerken aan optimale gezondheid en zorg
voor alle inwoners. De Alliantie heeft daarbij twee jaar geleden het werken volgens de uitgangspunten van Positieve Gezondheid als één belangrijk uitgangspunt genomen.

Hoe staat het daar nu inmiddels mee in de regio? Zijn er ook andere ontwikkelingen in de regio die kunnen bijdragen aan Positieve Gezondheid Hoe verder in praktijk? Welke hobbels te nemen en kansen te pakken? Graag gaan wij met alle netwerkpartners en stakeholders in gesprek om samen met ons deze ambitie verder in te vullen.

Luister, denk en doe mee op deze werkconferentie en reserveer alvast de datum.
Opgeven voor deze kosteloze bijeenkomst kan nu ook alvast. Het maximale aantal deelnemers is 80, dus vroegtijdig aanmelden is verstandig als u erbij wilt zijn.

 Aanmelden : https://vbz-kam.nl/index.php?cID=1581

 

 

 

Kaart wordt geladen...